Vad jag erbjuder

Rör på dig och må bra

  • Vattengymnastik i samarbete med Hälsopoolen se info. under rubriken vattengymnastik.

 

  • Vattengymnastik i Hjärt- lung föreningens regi. Lidingö/ Gångsätra hallen.
  • Måndagar kl. 14.00

 

  • Golv gymnastik i hjärt- lungföreningens regi Bodal Hallen Lidingö.
  • Måndagar kl. 11.00

 

För att deltaga i dessa grupper krävs att du är medlem utöver termins avg. Medlemsskap 200:- för en 12 månaders period. Ingen diagnos krävs.

 

  • Vattengymnastik för Reumatiker distriktet Sthlms län. Rosenlunds sjukhus på söder. Kontakta Reumatiker förb. för anmälan.
  • Tisdagar kl. 18.30, 19.00 19.30

 

  • Motions gymnastik/ Pigg och vital 
  • Torsdagar kl.11.00 Lidingö Stad/ Anskars kyrkan.

 

MOTIONSGYMNASTIK DÄR DU BOR

Behöver du hjälp med att komma i gång att röra på dig, kanske att sätta i hop ett tränings pass som passar just dig? Ska du gå igenom en operation är det alltid bra att vara väl förberedd och i form då återhämtningen går fortare.

Nu kan du träna i anknytning till ditt boende.

Bor du i en bostads förening där ni är en lite grupp som har lust att komma i gång med gymnastik och har ett passande utrymme för detta är det ett trevligt sätt att röra på sig inte minst för gemenskapen. Erbjuder sitt- och stående gymnastik för seniorer men även vattengymnastik om det finns tillgång till bassäng.

 

 FaR® – Fysisk aktivitet på recept.

Är utbildad Far-ledare vilket innebär att man ordinerar fysisk aktivitet på motsvarande sätt som ett läkemedel. Fysisk aktivitet på recept kan användas både i förebyggande och behandlande syfte. receptet får du från din läkare och sedan har du möjlighet att vända dig till någon utövare.

Receptet ska vara individuellt anpassat avseende dosering (intensitet, behandlings-periodens längd och frekvens) och typ av aktivitet. Fysisk aktivitet på recept är ett komplement till eller ersättning för läkemedel.

 

AVSLAPPNANDE MASSAGE 

Unna dig en stunds avkoppling. Massage förebygger och lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem, stärker immunförsvaret och har en lugnande effekt på nervsystemet. 

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Är en djupgående massage. Jag behandlar värk/smärta, rörelseinskränkning eller stelhet. Problem såsom tex huvudvärk, dålig hållning, musarmsproblematik, tennisarmbåge samt andra skador och besvär från muskler och leder. Utför även  terapeutisk stretching och mobilisering. Jag kan också rekommenderas egen träning och stretching för hemma bruk.

 

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS