För dig som senior

Keep moving vänder sig till dig som senior +65. Som har tränat tidigare, aldrig tränat eller vill hitta på något nytt. 

I dagsläge reser jag runt, jag kommer till dig vilket är mycket vanligt i många andra länderLer stort. Du behöver på det sättet inte ge dig iväg någon stanns vilket ibland kan ta imot.

Bor du kanske i en bostadsförening som tillhandahåller ett utrymme där gymnastik skulle passa? eller så är ni några vänner som går ihop, vi träffas hemma hos någon av er som har ett utrymme eller kanske en trädgård då det går att vara ute. Sätter samman ett träningprogram med övningar som var och en kan utföra var för sig i hemmet eller så träffas vi en  gång i veckan för gemensam träning, det blir som personlig träning i liten grupp. Tar självklart hänsyn till ev. rörelseinskränkningar och önskemål.

Behöver du unna sig själv något extra så som en massage för att lättare kunna slappna av eller lösgöra knutar i muskulaturen eller teraputisk töjning av strama muskler erbjuder jag även detta. Jag tar med mig behandlings bänk och kommer till dig.

Om du har svårt att ta dig någonstans på egen hand, känner dig lite yr och att balansen sviktar. Då vore det kanske skönt med lite stöd under promenaden eller att ha ett enklare tränings schema som går att utföra i hemmet?

Tillsammans utarbetar vi något som passar just dig och din vardag.

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS